TERMENI GENERALI DE UTILIZARE A SITE-ULUI KYRA.RO

Site-ul Kyra.ro este un serviciu gratuit furnizat ca atare de catre ActiveSoft SRL, cu sprijinul colaboratorilor si partenerilor sai, si care va fi numita in continuare ActiveSoft.

Kyra.ro este un site de limba romana - canal interactiv de media - creat, dezvoltat si operat de ActiveSoft SRL, si caruia i se aplica urmatorii Termeni de Utilizare care includ, dar fara a se limita la acestea, toate textele, pozele, uneltele interactive, produsele digitale, paginile personale, recomandarile si concursurile publicate in toate paginile site-ului. Seturile vestimentare si continutul creat prin intermediul editorului vor fi puse la dispozitia celorlalti vizitatori si site-ului Kyra.ro.

Segmente ale site-ului sunt vizibile si pentru utilizatorii care vizualizeaza site-ul, insa anumite sectiuni, precum facilitatile din Contul meu pot fi vizualizate numai prin autentificarea pe site cu nume de utilizator si parola. Odata inregistrat pe site-ul Kyra.ro veti beneficia gratuit de toate serviciile si informatiile puse la dispozitie de acest site.

IN MOMENUL AUTENTIFICARII CU CONTUL SI PAROLA INDIVIDUALE, ACCEPTATI SA VA SUPUNETI ACESTOR TERMENI DE UTILIZARE A SITE-ULUI, INDIFERENT DE SECTIUNEA PE CARE O VIZITATI IN SITE SAU DE ACTIUNEA PE CARE DORITI SA O INTREPRINDETI PRIN INTERMEDIUL PAGINILOR Kyra.ro, SI ACCEPTATI POSIBILITATEA CA PE VIITOR ACESTI TERMENI SA SE MODIFICE FARA VREUN ANUNT PREALABIL.

Site-ul Kyra.ro nu va fi tinut responsabil pentru orice incalcare a acestor Termeni de Utilizare. Daca nu sunteti de acord cu continutul prezentului document va rugam sa nu va inregistrati pe acest site si sa nu ii utilizati serviciile, oricare ar fi acestea. Va rugam ca de fiecare data cand reveniti pe acest site sa verificati daca Termenii de utilizare au fost modificati. Daca schimbarile eventuale din Termenii de Utilizare ai site-ului nu sunt conforme cu dorintele dumneavoastra va rugam notificati acest lucru in cel mai scurt timp posibil proprietarului site-ului, ActiveSoft SRL, la adresele de contact disponibile in acest document, ActiveSoft SRL urmand sa intrerupa accesul dumneavoastra prin cont la serviciile site-ului. Utilizarea in continuare a site-ului valoreaza acceptarea de catre dumneavoastra a acestor Termeni de Utilizare.

Accesul dumneavoastra la acest site desemneaza acordul cu termenii de utilizare prezentati in acest document. Accesul neautorizat, distributia, reproducerea, copierea, restransmiterea, publicarea, vanzarea, utilizarea comerciala sub orice forma, sau oricare alt tip de transfer a oricarei parti din site-ul Kyra.ro, inclusiv dar fara a se limita la acesta, tot continutului, serviciile, produsele digitale, evenimentele, facilitatile contului sunt prin prezenta strict interzise.

Kyra.ro isi rezerva dreptul sa completeze si/sau sa modifice acesti Termeni de Utilizare cu Termeni Aditionali care se vor publica in pagina serviciului corespunzator caruia acei termeni li se aplica. Prin prezenta sunteti de acord ca acesti Temeni Aditionali fac parte din Termenii generali de Utilizare si se supun acelorasi reguli.

INFORMATII DESPRE INREGISTRAREA PE SITE / POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Date de contact. Colectare si modificare.
La inregistrarea in site vi se vor cere anumite date personale precum numele si prenumele, adresa de e-mail, data nasterii dar si alte informatii cu caracter personal. Sunteti singurul responsabil de datele privind contul de utilizator creat pe Kyra.ro. De aceea, pentru confirmarea datelor si contului, veti fi anuntati la adresa de e-mail pe care ati declarat-o la crearea contului dumneavoastra. Acest e-mail de confirmare are rolul stoparii actiunilor frauduloase a unor utilizatori care folosesc adrese de e-mail ale altor persoane pentru a crea conturi fictive. Daca primiti un asemenea mesaj, in conditiile in care nu v-ati inregistrat personal pe site va rugam sa ne anuntati folosind formularul de contact pentru a sterge contul respectiv.

Formularul de profil al utilizatorului contine campuri care pot fi editate in cazul in care doriti sa modificati sau sa completati datele pe care le-ati furnizat la crearea contului. Daca insa doriti sa renuntati la contul dumneavoastra complet si la orice facilitate de pe site-ul Kyra.ro va rugam sa scrieti folosind formularul de contact .

De asemenea, pentru personalizarea serviciilor oferite de Kyra.ro se inregistreaza automat, prin asa numitele cookie-uri, date privind vizita dumneavoastra pe site, cum ar fi adresa de IP de la care ati vizitat site-ul, lungimea vizitei, paginile vizitate. Odata colectate aceste date la intoarcerea pe site putem memora optiunile anterioare, oferindu-va un acces mult mai facil si mai direct la informatiile care va intereseaza. Kyra.ro dispune de metode tehnice care permit colectarea in cat mai mare siguranta a acestor date, insa trebuie sa stiti ca furnizarea datelor se face pe propria dumneavoastra raspundere. Exista browsere care nu accepta utilizarea de cookie-uri. Kyra.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru datele furnizate prin aceste browsere.

Prin crearea unui cont pe site-ul Kyra.ro, utilizatorii isi manifesta acordul expres de a primi notificari din partea Kyra.ro cu privire la noi facilitati si servicii lansate, materiale promotionale din partea unor terte companii, inlcusiv site-uri partenere. Kyra.ro nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul site-urilor partenere, a continutului materialelor promotionale apartinand companiilor terte sau a politicilor lor de confidentialitate.

In cazul folosirii serviciilor de creare de continut propriu si utilizare/retrimetere a acestuia, puse la dispozitie de catre Kyra.ro, utilizatorii isi asuma in totalitate faptele proprii si consecintele acestora.

Kyra.ro isi rezerva dreptul de a desfiinta, fara aviz prealabil, conturile si accesul membrilor care incalca Termenii de Utilizare a site-ului, conform cu acest document.

Nota de informare privind protectia datelor personale
Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, administratorul site-ului va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de utilizatori. Va informam ca datele personale pe care utilizatorii le furnizeaza administratorului site-ului sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime a serviciului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datele personale pe care le furnizeaza sunt prelucrate in scopul oferirii in conditii optime de catre administratorul site-ului a serviciilor pe internet, a serviciilor de reclama, marketing si publicitate, statistica, si/sau furnizare bunuri si servicii.

Fiecare utilizator, la optiunea sa proprie, furnizeaza unele dintre datele sale personale pentru a-si crea un cont valabil si pentru a beneficia de serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

In momentul crearii contului fiecare utilizator are posibilitatea de a opta pentru primirea de informatii despre produsele, serviciile, evenimentele etc. oferite de site prin bifarea casutei corespunzatoare pe pagina de creare a contului.

Conform Legii nr. 677/2001, fiecare utilizator beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, utilizatorul are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il priveste si sa solicite stergerea datelor. Utilizatorii inteleg si accepta ca stergerea datelor lor personale va fi urmata de stergerea contului lor din sistem si de imposibilitatea de a accesa serviciul oferit de catre administratorul site-ului.

Pentru exercitarea acestor drepturi fiecare utilizator poate face o cerere in scris in acest sens, pe care sa o trimita apoi prin posta la adresa administratorul site-ului: Active Soft S.R.L. cu sediul in Bd. Pierre de Coubertin nr. 3-5, Office Building, etaj 3, sectiunea 1, sector 2, Bucuresti sau prin e-mail la adresa contact@kyra.ro

Administratorul site-ului este operator de date cu caracter personal inscris in registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 6413, 6384, 6383.

POLITICA DE COPYRIGHT

Categorii de continut
Continutul si elementele de grafica ale site-ului Kyra.ro, inclusiv dar fara a se limita la acestea, tot continutul video si audio, precum si sursele tehnice ale tuturor serviciilor si facilitatilor prezente si viitoare, cu exceptia cazului cand este mentionat expres un alt proprietar, sursele paginilor dar si orice alt material, transmis sub orice forma catre utilizatori (prin vizualizare directa pe site, prin newslettere sau campanii promotionale atc) apartin Kyra.ro si partenerilor sai si reprezinta Continutul Kyra.ro.

In completare, site-ul beneficiaza de contributia membrilor sai inregistrati, indiferent de forma in care contribuie (de exemplu prin articole, comentarii, fotografii etc). Echipa Kyra.ro selecteaza continutul primit de la membrii site-ului cat mai mult posibil, pentru a mentine un grad inalt de calitate a site-ului. Colaboratorii si membri inregistrati ai site-ului Kyra.ro sunt de acord sa cedeze exclusiv, in momentul trimiterii, toate drepturile de utilizarea, adaptare si modificare si retransmitere a continutului cu care au contribuit la site-ul Kyra.ro. Site-ul Kyra.ro nu poate fi tinut responsabil pentru eventualele prejudicii cauzate de continutul care nu ii apartine in exclusivitate, indiferent din ce sectiune, serviciu sau facilitate face parte respectivul continut.

Utilizarea continutului
Continutul Kyra.ro, indiferent de zona in care se afla in site si indeferent de tip, poate fi utilizat exclusiv in scopuri personale. Orice utilizare de continut de catre terte persoane in scop comercial, se poate face numai cu acordul scris si expres al Kyra.ro. Acordul scris se cere pentru:

  • reproducerea sau stocarea Continutului Kyra.ro, precum si trimiterea acestui continut catre orice alt website, server sau orice alt mijloc de stocare a informatiei.
  • modificarea, publicarea, transmiterea, precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea Continutului Kyra.ro, in lipsa obtinerii in prealabil a unei permisiuni scrise din partea Kyra.ro.
  • indepartarea insemnelor care semnifica dreptul de autor al Kyra.ro asupra Continutului site-ului Kyra.ro.
In oricare dintre cazurile contrare, ActiveSoft isi rezerva dreptul de a actiona in instanta, in virtutea Legii nr. 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe, pe cei care se fac vinovati de incalcarea prevederilor copywrightului.

Kyra.ro poate contine linkuri catre terte site-uri care nu sunt detinute sau controlate de Kyra.ro. Kyra.ro nu are nici un control si nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul, politicile de confidentialitate din partea unor terte companii. Produsele si seturile vestimentare create de catre utilizatori care apar publicate pe Kyra.ro sunt create automat si Kyra.ro nu poate verifica sursa sau continutul inainte de afisarea lor pe site. Un produs sau un set pot oferi link-uri si/sau a afisa imagini si/sau continut pe care unii oameni le vor gasi neplacute sau nepotrivite. Kyra.ro nu isi asuma nici o raspundere pentru continutul site-ului catre care face redirectionare. Prin utilizarea site-ului Kyra.ro, in mod expres compania Active Soft SRL este scutita de la orice fel de raspundere care decurge din utilizarea de catre dvs. a unei terte parti. Drept pentru care, va recomandam sa fiti constienti atunci cand parasiti site-ul Kyra.ro printr-o link de redirectionare catre un alt site, sa cititi cu atentie termenii, conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui site pe care il vizitati. Puteti afisa seturile vestimentare create pe Kyra.ro si pe alte site-uri web non-comerciale, cu conditia sa se faca acest lucru cu cod embed furnizat de Kyra.ro. Nu aveti dreptul sa modificati absolut in nici un fel codul embed.

Orice utilizare a continutului Kyra.ro, alta decat cea mentionata expres in acesti Termeni de Utilizare este strict interzisa. Cererile de utilizare a continutului Kyra.ro in orice scop pentru care se cere acordul expres pot fi facute in scris folosind formularul de contact .

Reguli de transmitere si utilizare a continutului membrilor inregistrati
Kyra.ro este o comunitate unde membrii inregistrati beneficiaza de o gama larga de servicii facilitati, prin care pot intearctiona adaugand continut propriu. La trimiterea unui astfel de continut, indiferent de tipul acestuia - text, imagini, fisiere video/audio - trebuie avute in vedere urmatoarele limitari:

  • nu puteti publica, transmite sau face referire in nici un fel la mesaje care contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, care incalca in oprice fel dreptul de autor sau alte drepturi pe care le are un tert.
  • nu puteti publica, face referire sau retransmite mesaje al caror continut reprezinta publicitate mascata la orice servicii si produse
  • nu puteti colecta datele personale ale celorlalti utilizatori ai site-ului Kyra.ro si nici nu puteti restrictiona accesul altor membri la diferite zone sau tipuri de continut din site-ul Kyra.ro
  • nu puteti publica sau trasmite sub nici o forma mesaje care sa contina virusi informatici sau secvente de cod care ar putea prejudicia buna functionare a site-ului Kyra.ro
Prin transmiterea de continut care nu este in acord cu limitarile mai sus mentionate, sunteti de acord cu faptul ca sunteti singurul responsabil si veti despagubi Kyra.ro in cazul producerii vreunui prejudiciu.

Serviciile interactive, de tip chat, comentarii, forum, dar si orice alta forma de comunicare intre membrii site-ului, sunt proprietatea celor care le publica, iar Kyra.ro nu poate si nu garanteaza sub nici o forma calitatea, acuratetea si integritatea continutului transmis prin intermediul acestor forme de comunicare.

Limitarea raspunderii
Kyra.ro nu poate garanta implicit sau expres, pentru continutul de pe site, pentru continutul oferit de partenerii sai sau de membri inregistrati. Kyra.ro nu isi asuma raspunderea in nici un caz, pentru nici o dauna, pricinuita direct sau indirect de date, informatii, imagini colectate de pe Kyra.ro. De asemenea, Kyra.ro nu garanteaza acuratetea, corectitudinea sau caracterul actual al continutului ori serviciilor furnizate de site. De asemenea, Kyra.ro nu garanteaza faptul ca sistemele informatice sau programele folosite pentru afisarea sau transmiterea informatiei pe site sau in orice alta forma nu contin virusi ori alte surse distructive de cod sau alte proprietati distructive.

Prin prezenta sunteti de acord sa exonerati de raspundere site-ul Kyra.ro pentru orice actiune judiciara sau extrajudiciara, care provine ca urmare a neutilizarii corecte sau frauduloase a site-ului.

Pentru caz de forta majora, Kyra.ro impreuna cu colaboratorii sai, este exonerat total de raspundere. Cazurile de forta majora includ, dar nu se limiteaza la, erori de functionare ale echipamentului tehnic de la Kyra.ro, lipsa functionarii conexiunii la internet, lipsa functionarii conexiunilor de telefon, virusii informatici, accesul neautorizat in sistemele Kyra.ro, erorile de operare, greva, etc.